укр | english
 
 

При Чопській митниці створено нову Громадську раду

 

27.10.11 в Чопській митниці за ініціативи керівництва митної установи та ініціативної групи від громадських організацій проведено виборчо-установчі збори нової Громадської ради. 12 зареєстрованих членів різних громад одноголосно обрали керівником Громадської ради при Чопській митниці впливову, досвідчену та авторитетну на Закарпатті Мирославу Каламуняк, депутата обласної ради, представника Закарпатського відділення Асоціації платників податків України. Заступниками обрано Віктора Козаря, члена Асоціації безмитної торгівлі та Валентину Параконну, представницю Асоціації «Європейська спілка транспортників України». Також до складу ради ввійшли і представники преси, зокрема Наталія Петерварі, головний редактор обласної газети «Закарпатська правда» та Сергій Слободянюк, шеф-редактор газети «Репортер», онлайн-видання ua-reporter.com. Під час зборів присутні узгодили подальші дії, направленні на формування та реалізацію державної політики в галузі митної справи.

Засідання проходило в конструктивній та дискусійній обстановці, члени ради активно вносили пропозиції щодо тісної співпраці з митницею та обговорювали проблемні питання, пов’язані з реформуванням митного законодавства.

Насамкінець засідання, начальник Чопської митниці Олександр Похилько вручив Мирославі Каламуняк букет троянд, привітав з обранням її на посаду Голови Громадської ради та побажав успіхів у подальшій тісній співпраці. Ще Олександр Іванович запевнив представників громадськості у повному сприянні керівництва митниці щодо оперативного реагування на подані Громадською радою пропозиції та врахування громадської думки щодо формування та реалізації митної справи.

 

Прес-служба Чопської митниці

 

 
Про Асоціацію:Діяльність:Члени ЄСТУ:Правова сторінка:Новини:Контакти

Європейська спілка транспортників України© 2011